Meny

Levering

Kjøper betaler frakt.

Kan leveres i postkassen hvis vekt og størrelse tillater det, eller som pakkepost. Frakt etter Posten / Bring sine satser.

Det er mulig å spore din forsendelse dersom den sendes som pakke. Du mottar da en SMS med sporingsnummer. Vi pakker og sender ut varer tirsdag, onsdag og torsdag. Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.

NB: Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde etter Posten / Bring sine satser.

Retur

Dersom du har mottatt feil vare eller det er mangler på ditt produkt benytter du helst returskjemaet som fulgte med i pakken.

Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist). Varer må returneres i vesentlig samme stand som de ble mottatt. Ved korrekt gjennomført retur (iht. angrefristloven) tilbakebetales varens fulle pris til kjøper. Angrerettsskjema er vedlagt i ordrebekreftelsen som tilsendes pr. e-post. Du kan også laste det ned her. En vare som returneres grunnet benyttelse av angrerett skal kunne selges som ny. I praksis vil dette si at den må returneres i samme stand og mengde som da du mottok produktet, og slik du selv forventer at et nytt produkt skal leveres. Hvor dette ikke er overholdt, vil varer som kommer i retur, bli returnert til avsender. Vi anbefaler å sende retur med sporing. Returkostnadene bæres av forbrukeren med mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig. Vi anbefaler å sende retur med sporing.

Sendes i retur til:

Nortura Sogndal
Granden 8
6856 Sogndal